سرزمین نخل و قلم

اینجا مردمانش عاشق بارانند

سرزمین نخل و قلم

اینجا مردمانش عاشق بارانند

گفتگو با آشپز ایرانی هتل هیلتون...

ششمین مصاحبه رویدر نیوز:

مصاحبه با آقای خرم دخداد مدیر موفق رستوران سرآشپز



برای شروع، خودتان را معرفی کنید؟

خرم دخداد هستم. متولد  1335


ادامه مصاحبه( حتما تا پایان بخوانید)...

12سالگی عازم امارات شدم. شروع کارم به عنوان کارآموز، در هتل هیلتون ابوظبی بود بعد ازگذراندن این دوره، به استخدام یک شرکت فرانسوی درآمدم و در بیمارستان الجزیره ابوظبی که خیلی مجهز و مدرن بود مشغول به کار شدم و پس از ان به کاخ ریاست جمهوری منتقل شدم. با تجربه ی که داشتم در اکثر سفرها، همراه شیخ بودم. و اولین سفرم ،به شهر آخن آلمان بود و در هتل پارک آن شهر، آشپزی کردم و به دنبال آن به کشورهای فرانسه ، سویس، انگلیس، آمریکا، اسپانیا، ترکیه ، پاکستان، هند، مراکش، سوریه ، مصر ، لیبی ، عمان ، هلند، مکزیک ، سعودی، بحرین، و یونان سفر کردم.

درسال 1999 با خانواده ام به ایران بازگشتم و پس از مدتی استراحت، در عسلویه به همراه برادر زاده ام میلاد، رستوران سرآشپز1 را افتتاح کردیم که خدا را شکر موفقیت آمیز بود که هم اکنون پسرم منصور دخداد ان را مدیرت می کند . در سال 1389 رستوران سرآشپز 2 را در کهورستان افتتاح کردیم که هم اکنون با آقا میلا آنجا مشغول به فعالیت هستیم...


دلیل آوازه مجبوس عربی شما؟

مجبوس  عربی 12 نوع دارد که یکی از نوع خوب و عامه پسند را انتخاب کردیم که خدا را شکر در بین مشتریان شهرستانی و علی الخصوص مردم منطقه جنوب و همشهریان خودمان بیشترین طرفدار را دارد.


غذای مورد علاقه خود سرآشپز؟

باقالی پلو با ماهیچه گوسفند


رمز موفقیت خرم دخداد؟

وقت شناسی ، صبر و پشتکار و دقت در کار


اگرشما، داور مسابقه بزرگ آشپزی در سالگرد تاسیس سرآشپز باشید ملاک انتخاب بهترین غذا را چه چیزهای قرار می دهید؟

در اولین نگاه تزئین غذا و بعد از آن، مزه و طعم آن و ظرف مورد استفاده


خاطرات شیرین و تلخ دوران آشپزی؟

خاطره شیرین: آشنایی با یک آشپز ایرانی بنام آقای ناصر مرعشی در هتل اینتر کونتینتال ژنو بود که خیلی از تجربه های ایشان استفاده کردم و روزهای خیلی زیبایی با هم داشتیم که ایشان چندباری هم یه رویدر آمده اند.

خاطره تلخ: در خارج مرگ سرآشپز هتل هیلتون که قرار بود در مراسم ازدواجش شرکت کنیم که در اثر سانحه هوایی در گذشت.

در ایران ،فوت دو تن از پرسنل های رستوران سرآشپز به نام های مرحوم خالد دخداد و مرحوم سام درای


به نظر شما چه کسی می تونه یک رستوران دار خوبی باشه ؟

به نظر من اولین گام برای رستوران داری این است که شخص خودش کننده ی این کار باشد و تخصص درآشپزی داشته باشد و وقت شناس باشد تا الگویی باشد برای تمام پرسنل ها


آیا کسانی هستند که بعد از کسب تجربه از مجموعه سرآشپز جدا شده و مستقل مشغول به کارند؟

بله . عزیزانی از جمله :

آقای مسعود مسیح زاده مدیر پیتزا و ساندویچی تین برگر در عسلویه

آقای علی مسیح زاده کبابی آرمان در عسلویه

آقای اسکندر دخداد برادرم ،آشپز آشپزخانه زعفرانی آقای جعفری در عسلویه

آقای علی خورشید صاحب کبابی بابا خورشید

آقایان علی و حسین طاهری صاحبان آشپزخانه بهپز در بندر پل

و...

آیا برای تاسیس شعبه دیگر رستوران سرآشپز برنامه ی دارید؟

فعلا مشغول احداث ساختمان جدید برای آشپزخانه و سالن خانوادگی در کهورستان هستیم ولی در مورد شعبه جدید، دوستانی از شیراز ، درگهان ، بندرعباس ، اوز و خمیر پشنهادی اده اند ولی هنوز تصمیمی نگرفته ایم.


آرزوی سرآشپز؟

راه اندازی یک تالار بزرگ که بتوانیم تمامی مراسمات و مجالس عروسی را در آن فضای خوب برگزار کنیم و مهمتر از همه، بهترین پذیرایی را از مهمانان داشته باشیم. و در کنار ان برای عده ای از جوان شغلی ایجاد شود.


آیا کسانی هستند که در بهبود رستوران شما نقش داشته اند؟

بله. مردم خوب منطقه که همیشه به ما لطف داشته اند. از جمله : آقای یعقوب بکرایی ٰ آقای محمد منصوری ، آقای حاج حسین درساره، شهردار محترم ، آقای محمد شیخی ، آقای عبدالسلام جمالی که همیشه مشوق ما هستند، آقای داوود ستوده ، آموزش و پرورش رویدر،پرسنل های محترم بانک صادرات شعبه رویدر و کهورستان، آقای طیب فاضلی که از اولین قدم حامی ما بوده اند، آقای فرهاد رویین تن دهیار کهورستان ،آقای فاروق رویین تن و آقای احمد درخشان مسئول اینترنت کهورستان و شما رویدرنیوز

سخن آخر:

از تمام دوستانی که از هر طریقی به ما لطف داشته اند  کمال تشکر را داریم . امیدواریم که همیشه باعث سربلندی شهرمان باشیم.

اگر کوتاهی از پرسنل و عوامل سرآشپز دیده اید به بزرگی خودتان ما را ببخشید و هرگونه مشکلی در مورد نحوه سرو غذا و یا کیفیت آن مشاهده کردید لطفا با ما، در میان بگذارید.

عیب کارمان را به خودمان بگویید و حسن کارمان را به دیگران





تشکر می کنیم از اقایان میلاد و مسعود مسیح زاده که زمینه ی این گفتگو را فراهم نموده اند.( رویدرنیوز)


آقای میلاد مسیح زاده جوان خوش اخلاق و مدیر رستوران سرآشپز2





در پایان هم یادی کرده باشیم از مرحوم سام درای که تصاویرشان در عکس مشاهده می کنید...

نظرات 25 + ارسال نظر
همشهری دوشنبه 20 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 11:59 ق.ظ

بهشون تبریک میگم، دست مریضاد به این همت و تلاش یه انتقاد از رویدرنیوز: مدام پشت سر هم مصاحبه میگیرید یه خورده ارزش کارتون رو پایین میاره، سعی کنید با فاصله ی زمانی منظم یا در مناسبتها مصاحبه بگیرید

برنامه هم همین است ولی مصاحبه ایشان انقدر زیبا بود که صبر را ازما گرفت...

درای دوشنبه 20 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 01:22 ب.ظ

سراشپز مزد سال ها غربت نشینی و تلاش و پشکارخودشان را دارند می گیرند.

مسابقه آشپزی پیشنهاد جالبی بود که داده شد. یک مسابقه برزگ در رویدر که آشپزهای مرد و زن از کل شهرستان بیاند رویدر و مسابقه بدند با یک جایزه خوب که مطمئنم شهردار و اقای جمالی هم موافقت می کنند.

دهنوی دوشنبه 20 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 01:24 ب.ظ

ایول... ایول...
مسابقه اشپزی خیلی عالیه

برای آقای دخداد ارزوی موفقیت می کنم و همین میلاد عزیز

مونس دوشنبه 20 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 01:59 ب.ظ

بسیار زیبا
یه خسته نباشید هم به پرسنل زحمتکش رستوران سرآشپز میگم
خدا قوت .....
سعی کنید مصاحبه هاتون بیشتر از کارآفرینان موفق باشه سوژه هایی امثال این

کهورستان دوشنبه 20 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 02:30 ب.ظ

فقط سر آشپز

setare sahel دوشنبه 20 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 03:37 ب.ظ http://www.setaresahel72

سلام
کار آقایه دخداد عالیه
تا حالااز آقایه دخداد بدی از آشپزیش نشنیدیم
بدش از بچه های شهرداری با آقای خالد فراخور کی نوبت میرسه مصاحبه کنید که مریم خانم گفتن ؟

شکمو دوشنبه 20 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 06:14 ب.ظ

من غذاهای رستوران های زیادی را امتحان کردم اما هیچکدوم مثل سر اشپز نمیشه هم از نظر کیفیت و طعم و مزه هم از لحاظ مقدار غذا از لحاظ مدیریتی هم هیچ کم ندارن دم اقا میلاد و اقای دخداد گرم.ما رویدرا باید بهشون افتخار کنیم و ازشون الگو بگیریم
رویدر نیوز عزیز همیشه از اینجور کارافرین های عزیز مصاحبه بگیرید

چوک کهورستان دوشنبه 20 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 07:40 ب.ظ

واقعا عالیه غذاهای سراشپز هر که نخورده گول خورده

غریب دوشنبه 20 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 11:38 ب.ظ

واقعا اسم سراشپز برازنده ایشان است و در کنار ان مدیریت میلاد هم فراموش نشود.

میثم سه‌شنبه 21 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 07:28 ق.ظ

دست پخت عالی آقای دخداد خودش سند سال ها ی زحمتکشی اونهاست.

بهار سه‌شنبه 21 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 09:26 ق.ظ

مزد سال ها کسب تجربه را دارند می گیرند...
افرین به همشهری خودم میلاد و خرم

کلاس اشپزی و مسابقه اشپزی فراموش نشه

اشنا سه‌شنبه 21 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 09:44 ق.ظ

بهشون تبریک می گم انشا لله در همه ی زمینه های زندگیشون مثل کارشون موفق بشن

هارون صابری چهارشنبه 22 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 10:54 ق.ظ http://www.anjomanbnd.com

سلام.
بسیار جالب بود و اطلاعاتی ارائه دادین که نمی دونستم.خوشحال شدم که چنین افرادی در جامعه ما وجود دارن.
راستی حجم عکس ها رو کم می کردی بهتر بود خیلی دیر بالا میاد

من ودفترم چهارشنبه 22 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 11:57 ق.ظ http://daryayeehsas.blogsky.com

سلام....

واقعا خسته نباشید خیلی زحمت کشیدین.....

از اقای دخداد هم بخاطر پشتکار وزحمت فراوانش متشکریم..........

منصوردرخورد چهارشنبه 22 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 12:25 ب.ظ

سلام
واقعا غذای سر آشپز عالیه ما که خوردیم حرفی نداشت دستشون درد نکنه

ازیتا2012 پنج‌شنبه 23 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 09:56 ب.ظ http://www.6275110.belogfa.com

من از غذای خوشمزه ی اقای دخداد خیلی چیزها شنیدیم انشاالله روزی تشیف میاریم اقای دخداد
امیدوارم که قطار زندگیبر روی ریل موفقیت به جلو حرکت کند

از دیار اوز جمعه 24 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 11:15 ب.ظ

رستوران سر اشپز بهههههههههههه زیاد غذا خوردیم حرف نداره
بخصوص غذای مجبووووووووووووس

دخترک جمعه 24 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 11:16 ب.ظ

ایوووووووووووووووووووول سر اشپز تکه تک

دختر کوچک والا مقام یکشنبه 26 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 11:27 ق.ظ http://gravatar.com

سلام.غذای رستوران سراشپز عالیه .اگه نخوردین یه عالمه گول خوردین.

صنایع الومینیوم رویدر چهارشنبه 29 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 08:03 ب.ظ

با سلام.ضمن خسته نباشید به همه پرسنل های رستوران سراشپز علی الخصوص مدیرمحترم این رستوران جناب اقای خرم دخداد.به نظر ما غذاهای این رستوران خوش طعم با کیفیت و عالیست و مطمئنیم که در اینده در اطراف شهر ما چنین رستوران با کیفیتی پدید نمیاد.اما با اجازه شما یه پیشنهاد داشتم.ما چند بار اومدیم رستوران اما همیشه میبینیم کره بسیار سخته و نمیشه رو برنج ریخت.باید کره اب باشه تا استفاده بشه.و کلام اخرم چیزی نیست جز موفقیت و سربلندی شما

سرآشپز جمعه 1 دی‌ماه سال 1391 ساعت 05:54 ب.ظ

با سلام و احترام با تشکر از عزیزان صنایع آلومنیوم رویدر در پاسخ به پیشنهادتون عرض کنم که بیشتر غذاهایی که بصورت کباب سرو میشه مثل انواع جوجه کوبیده ماهی و ... همشون کره آب شده میریزیم ولی برای محکم کاری و اینکه برای برنج استفاده بشه کره تکنفره حیوانی هم کنار غذا میزاریم . چون خیلی از مشتریان نمیخوان برنجشوون چربی داشته باشه . بازم ممنوووون از پیشنهادتوون هر وقت تشریف آوردین ایشالله از خجالتتوون در میاییم . مرسی

پرنسس سه‌شنبه 5 دی‌ماه سال 1391 ساعت 12:38 ق.ظ

افرین اقای دخداد
واقعا الگوی ما رویدری ها هستین

مریم دوشنبه 19 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 03:40 ب.ظ

مصاحبه رو امروز خوندم،الان که این سراشپز موفق دیگر در بین ما نیست.از تمامی عزیزانی که این مصاحبه رو میخونند خواهشمندم برای شادی روح ایشون فاتحه بخونند.روحش شاد و یادش گرامی.

دربه سه‌شنبه 27 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 09:00 ب.ظ

امروز مجددن مصاحبه سرآشپز راخوندم خدارحمتش کنه مردی بسیار خوب وشریفی بود. توی مصاحبه اش هم دغدغه اش اشتغال جوانان وکیفیت کاربوده خدارحمتش کنه از منصورعزیز ومیلاد عزیز میخوام که راهش وادامه بدن

فرشته جمعه 17 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 03:44 ب.ظ

برای شادی روح این سراشپز بزرگ فاتحه بخونید لطفا
روحش شاد و یادش بخیر

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد